​​Kunne du tænke dig at få foretaget en professionel algebehandling af tag, så er du kommet til det helt rette sted. Jeg har stor erfaring inden for algebehandling og afrensning af tag, så du kan slippe af med både alger og mos.

Jeg kører blandt andet ud til private husejere og forskellige former for erhvervskunder, der ønsker professionel hjælp til algebehandling af tag til konkurrencedygtige priser. Da jeg er faglært tækkemand, er det i særdeleshed stråtage, jeg renser for alger. Min virksomhed er beliggende i Bøvlingbjerg, hvorfra jeg ofte kører ud til kunder ved Husby Klit, Vedersø Klit, Søndervig, Lemvig og omegn. Jeg kører også gerne ud til kunder i Nordjylland.

Algebehandling af tag – hvornår?

Du kan som udgangspunkt få udført en algebehandling af tag hele året rundt uafhængigt af årstiden. Der er dog nogle tidspunkter på året, der er bedre end andre, og det er der flere forskellige årsager til. Den bedste periode at foretage algebehandling af tag på strækker sig typisk fra april eller maj og frem til november – nogle gange lidt længere.

Hvis man starter behandlingen for tidligt på året, så kan det være svært at komme af med algerne. Det skyldes blandt andet, at både regn og frost kan skylle algebehandlingen af taget for hurtigt, før den når at virke optimalt.​

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på rengøring af tag

Kunne du tænke dig at få foretaget en grundig og professionel rengøring af dit tag, så du kan slippe af med algerne, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris, ligesom jeg også står til rådighed i forbindelse med spørgsmål eller ved behov for yderligere information. Du kan kontakte mig på tlf. 2257 2762 eller e-mail perrosleff@gmail.com.

​Tryghed for kunderne

​Derfor skal du vælge mit tækkefirma

​Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør alliere dig med en professionel tækkemand.
Hos Tækkemand Per Rosleff får du bl.a. følgende fordele med i pakken:

Mere end 10 års erfaring

10 års erfaring lyver ikke! Jeg er uddannet fagmand og kan udføre både store og små tækkeopgaver.

Dækker hele Vest- og Nordjylland

Jeg holder til i Bøvlingbjerg men kører bl.a. ud til Husby Klit, Vedersø Klit, Søndervig og Lemvig. 

Faglært og kvalitetsbevidst

Tækkemand Per Rosleff i alle opgaver inden for nylægning og reparationer af stråtage.

Hvad er dine behov?

Søger du en erfaren tækkemand
​til nyt stråtag eller reparation af tag?

Jeg tilbyder gerne besigtigelse og rådgivning om dit projekt, før vi går i gang, både så får et realistisk indtryk af omfanget og prisen, men også så vi sammen kan blive enige om det bedste resultat for dit tag.

Er du interesseret?​

Udfyld kontaktformularen
​og modtag et uforpligtende tilbud

Jeg glæder mig til at høre om din opgave! Skulle du stå og mangle en erfaren tækkemand til enten reparation af et gammelt stråtag, eller har du brug for hjælp med et helt nyt stråtag - så kontakt mig gerne i dag. Jeg kan kontaktes via telefon eller e-mail, men du kan også skrive til mig via min kontaktformular.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tækkemand Per Rosleff

Tangsøvej 8, 7650 Bøvlingbjerg

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 38856308​

Kontaktoplysninger

phone-color  Ring: 2257 2762

icon_mail  perrosleff@gmail.com

Indhent uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 20.00

Fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag og søndag: 09.00 - 14.00

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Google.