Hos Tækkemand Per Rosleff tilbyder jeg stråtækt tag i høj kvalitet i området nær Vedersø Klit, Husby Klit, Søndervig og Lemvig. Jeg er faktisk selv opvokset i disse kanter, og jeg har hjulpet mange boligejere med et flot, nyt tag gennem årene. Jeg er den uddannede tækker, der har arbejdet længst tid med erhvervet i lokalområdet, og derfor har jeg mange års erfaring og værdifuld viden om stråtag.

Jeg er specialiseret i alle opgaver inden for nyt stråtag eller vedligeholdelse og reparationer, så jeg kan altid komme til dig, hvis du erfarer problemer med dit tag. Jeg kan også hjælpe med mønning og rygning på stråtag. Med stor passion nyder jeg at se, hvad jeg skaber – et tag i høj kvalitet, der ser rigtigt flot ud og kan holde i mange år.

​Hvad koster et stråtag? Læs mere om mine priser

Jeg tilbyder en konkurrencedygtig pris på stråtag og alle de opgaver, der udføres i forbindelse med at få lagt nyt stråtag – eller reparation og vedligeholdelse af det gamle. Ønsker du et tilbud på stråtækt tag fra et tækkefirma, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Se priser på nyt stråtag

Vil du have en pris på stråtag eller nyt tag, tilbyder jeg følgende:

  • Tækning fra 680 kr. eks. moms pr. m2
  • Mønning/rygning af stråtag fra 380 kr. eks. moms pr. time pr. meter
  • Reparation af stråtag til 420 kr. eks. moms pr. time

I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at få udført flere af disse opgaver, fx hvis det gamle stråtag skal fjernes først, hvorefter det nye skal tækkes. Derudover kan min pris på stråtag også variere alt efter, hvilken stand dit tag generelt er i – skal der foretages reparationer af konstruktionen eller bygges om, stiger prisen – og hvordan taget generelt tager sig ud.

Det handler meget om, hvilken stil dit hjem er opført i: Er der mange kviste eller andre stil- eller bygningsmæssige hensyn, så vil tækningen tage længere tid og kræve en større ekspertise, og derfor vil min pris også blive en anelse højere

Det er dog alt sammen pengene værd, for dit nye stråtag får en lang levetid, og vil stå smukt, hvilket i sidste ende kan forhøje husets pris, hvis du en dag ønsker at sælge det.

​Rådgivning om materialer og kvalitet for nyt tag

Noget af det vigtigste med et nyt stråtag er kvaliteten. Både i forhold til materialerne, men også når det kommer til udførelsen og håndværket stråtækt tag. Med mine mange års ekspertise og erfaring ved jeg, hvordan et stråtag skal laves, så vælg trygt mig, hvis du vil have et tag, der holder i rigtigt mange år.

Jeg tilbyder gerne besigtigelse og rådgivning om dit projekt, før vi går i gang, både så får et realistisk indtryk af omfanget og prisen, men også så vi sammen kan blive enige om det bedste resultat for dit tag.

Kontakt mig for et tilbud på stråtækt tag

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller reparationer af dit tag, ser jeg frem til at høre dig. Du kan kontakte mig på telefon: 2257 2762. Du kan også skrive til mig på e-mail: perrosleff@gmail.com, hvis du har spørgsmål til levetid på stråtag eller priser på stråtag.​​

​Tryghed for kunderne

​Derfor skal du vælge mit tækkefirma

​Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør alliere dig med en professionel tækkemand.
Hos Tækkemand Per Rosleff får du bl.a. følgende fordele med i pakken:

Mere end 10 års erfaring

10 års erfaring lyver ikke! Jeg er uddannet fagmand og kan udføre både store og små tækkeopgaver.

Dækker hele Vest- og Nordjylland

Jeg holder til i Bøvlingbjerg men kører bl.a. ud til Husby Klit, Vedersø Klit, Søndervig og Lemvig. 

Faglært og kvalitetsbevidst

Tækkemand Per Rosleff i alle opgaver inden for nylægning og reparationer af stråtage.

Hvad er dine behov?

Søger du en erfaren tækkemand
​til nyt stråtag eller reparation af tag?

Jeg tilbyder gerne besigtigelse og rådgivning om dit projekt, før vi går i gang, både så får et realistisk indtryk af omfanget og prisen, men også så vi sammen kan blive enige om det bedste resultat for dit tag.

Er du interesseret?​

Udfyld kontaktformularen
​og modtag et uforpligtende tilbud

Jeg glæder mig til at høre om din opgave! Skulle du stå og mangle en erfaren tækkemand til enten reparation af et gammelt stråtag, eller har du brug for hjælp med et helt nyt stråtag - så kontakt mig gerne i dag. Jeg kan kontaktes via telefon eller e-mail, men du kan også skrive til mig via min kontaktformular.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tækkemand Per Rosleff

Tangsøvej 8, 7650 Bøvlingbjerg

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 38856308​

Kontaktoplysninger

phone-color  Ring: 2257 2762

icon_mail  perrosleff@gmail.com

Indhent uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 20.00

Fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag og søndag: 09.00 - 14.00

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Google.