Algebehandling af stråtag

​Professionel algebehandling af stråtag udføres​

​​Kunne du tænke dig at få foretaget en professionel algebehandling af stråtag, så er du kommet til det helt rette sted. Jeg har stor erfaring inden for algebehandling og afrensning af tag, så du kan slippe af med både alger og mos.

Jeg kører blandt andet ud til private husejere og forskellige former for erhvervskunder, der ønsker professionel hjælp til algebehandling af tag til konkurrencedygtige priser. Da jeg er faglært tækkemand, er det i særdeleshed stråtage, jeg renser for alger. Min virksomhed er beliggende i Bøvlingbjerg, hvorfra jeg ofte kører ud til kunder ved Husby Klit, Vedersø Klit, Søndervig, Lemvig og omegn. Jeg kører også gerne ud til kunder i Nordjylland.

Algebehandling af tag – hvornår?

Der er tidspunkter på året, der er bedre end andre, og det er der flere forskellige årsager til. Den bedste periode at foretage algebehandling af stråtag og tag på strækker sig typisk fra april eller maj og frem til november – nogle gange lidt længere.

Hvis man starter behandlingen for tidligt på året, så kan det være svært at komme af med algerne. Det skyldes blandt andet, at både regn og frost kan skylle algebehandlingen af taget for hurtigt, før den når at virke optimalt.​

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på algebehandling af stråtag og tag

Kunne du tænke dig at få foretaget en grundig og professionel rengøring af dit tag, så du kan slippe af med algerne, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris, ligesom jeg også står til rådighed i forbindelse med spørgsmål eller ved behov for yderligere information. Du kan kontakte mig på tlf. (+45) 22 57 27 62 eller e-mail perrosleff@gmail.com. Som tækkemand tilbyder jeg bl.a. rensning og brandsikring af stråtag.

(+45) 22 57 27 62
perrosleff@gmail.com