Mønning​ på stråtag nær Lemvig, Søndervig, Husby Klit og Vedersø Klit

Mønning og isolering af stråtag

​Er det blevet tid til opfyldning af din mønning på stråtaget? Tækkemand Per Rosleff har mange års ekspertise med mønning på stråtag – også kaldet rygning – samt reparation, løbende vedligeholdelse og isolering af stråtag. Rygning på stråtag og andet tækkearbejde udføres altid i høj kvalitet. Jeg har hjulpet mange kunder med mønning på stråtag i blandt andet Lemvig, Søndervig, Husby Klit og Vedersø Klit.

Dit stråtags mønning er vigtigt at vedligeholde

​Mønningen tætner overgangen mellem de to tagflader på tagryggen. Den skal tilses og vedligeholdes for at forhindre, at vinden kan få i tagpappet under mønningen, så taget falder af. Det er især vigtigt at få fyldt mønningen op forud for efterårsstormene. Desuden skal taget være parat til sne og kulde.

Min pris for mønning er 480 kr. pr. meter eksklusive moms. Prisen er inklusive materialer.

(Dette er en opfølgning af lyngmølling)

​Hvad koster et stråtag? Læs mere om mine priser

Jeg tilbyder en konkurrencedygtig pris på stråtag og alle de opgaver, der udføres i forbindelse med at få lagt nyt stråtag – eller reparation og vedligeholdelse af det gamle. Ønsker du et tilbud på stråtækt tag fra et tækkefirma, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kragetæer til stråtag forlænger levetiden

​Jeg er uddannet i både nye og gamle bindeteknikker. Derfor kan jeg varetage alt fra moderne tage til fredede ejendomme, hvor taget er lavet med de traditionelle bindemetoder.

Jeg kan også tilbyde at lave kragetæer til stråtag, hvis du ønsker det. Kragetæer til stråtag forlænger mønningens levetid betydeligt og er derfor et populært valg for mange.​

Kontakt mig om mønning på stråtag

Har du spørgsmål om mønning på stråtag eller om prisen, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt mig for et tilbud på rygning af taget

Du er velkommen til at få en snak om stråtage og vedligeholdelse. Jeg er selv opvokset i lokalområdet, og kommer også gerne ud for at se på taget. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud på stråtag rygning. Du kan ringe til mig på telefon: (+45) 22 57 27 62 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til mig på e-mail: perrosleff@gmail.com.​

Håndværket udføres i højeste kvalitet, og jeg benytter kun de bedste materialer. Du kan altså trygt hyre mig til at stå for mønning eller isolering af stråtag.

(+45) 22 57 27 62
perrosleff@gmail.com