Reparation af stråtag

​Vedligeholdelse og reparation af stråtag​ i Jylland

​Har du brug for reparation af stråtag eller anden vedligeholdelse af stråtag? Hos Tækkemand Per Rosleff klarer jeg alle former for reparation af stråtag. Jeg tager mig også gerne af den løbende vedligeholdelse af stråtag. Jeg har kunder i blandt andet Søndervig, Lemvig, Vedersø Klit, Husby Klit og omegn. Uanset om det drejer sig om akut reparation eller løbende vedligeholdelse, står jeg til rådighed for at sikre, at dit stråtag forbliver i optimal stand.

Vedligeholdelse af stråtag med fokus på høj kvalitet

Jeg er specialiseret inden for alle former for tækkeopgaver såsom at lægge nye tage og at varetage den løbende vedligeholdelse af stråtag. Jeg klarer også akut reparation af stråtag hvis uheldet skulle være ude.​

Jeg kan blandt andet tilbyde tækkearbejde som eksempelvis:

Tager ud til dig

​Jeg kommer gerne ud for at se på dit tag, hvis der er problemer. Jeg håndterer store såvel som små reparationer, hvor fokus altid er kundernes ønsker og behov. Jeg holder meget af at skabe smukke tage, og jeg bestræber mig på at leve op til mit eget fokus på grundighed.

Derfor kan du forvente et stråtag i høj kvalitet, der samtidig ser flot ud og vil holde i mange år.

Kontakt mig om reparation af stråtag

Har du spørgsmål omkring processen, så er jeg altid klar til at hjælpe dig. Kontakt mig og hør mere om hvad jeg kan hjælpe med.

Få et uforpligtende tilbud på reparation af stråtag

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde inden for vedligeholdelse af stråtag. Jeg laver også gerne et uforpligtende tilbud på reparation af stråtag. Du kan ringe til mig på telefon (+45) 22 57 27 62 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til mig på e-mail perrosleff@gmail.com.

(+45) 22 57 27 62
perrosleff@gmail.com